Voorgerechten  

  • Ganzelever ,gepocheerd en gegrild / bieten en kersen / sherryazijn
  • Gerookte Schotse zalm / zalmeitjes / gerookte rivierpaling / misunasalade
  • Gebakken langoustines / tomaat / artisjok en pistou
  • Langoustines/ in de oven / fijne tuinkruiden 
  • Terrine van ganzelever  / uienconfituur / slaatje met noten / briochetoast 
  • 6 oesters op schilferijs / citroen
  • Carpaccio van rode biet / Keiems bloempje / pijpajuin
  • Caviar “Royal Belge” / Platinum / 30 g

Visgerechten 

  • De in hoeveboter gebakken zeetong
  • Gebakken tarbot / prinsesseboontjes   / tuinkruiden/ parmesaan / botersaus
  • Gepocheerde of gegrilde tarbotmoot  / mousseline of dyonnaise     
  • Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen
  • Grietbot / korst van amandelen / zongedroogde tomaat / pijpajuin
  • Kabeljauwhaasje  / courgetti ,geel-groen / citroenverbenaboter

Vleesgerechten  

  • Tournedos « Limousin »/ groene peperroom

Neem het ons niet kwalijk indien één of meerdere produkten ontbreken, daar wij werken volgens de markt van de dag. Voor vragen in verband met de allergenen,zich  wenden tot de zaalverantwoordelijke.