Voorgerechten
- Gillardeau oesters nr 3, speciaal
- Sint-Jacobsoester/ witloof / granaatappel
- Carpaccio van zeebaars en Sint-Jacobsoester / bloedsinaasappel / ricotta
- Gebakken ganzelever/ gesauteerd witloof / gedroogde abrikozen/ rode wijnsaus
- Sneetjes kabeljauw/ pompoencrème / ansjovis en kappertjes
- Caviar / Royal Belgian / 30 g
- Geplette aardappel / grijze garnalen /blanke boter en exéres
Visgerechten
- De in hoeveboter gebakken zeetong
- Gebakken tarbot / Sint-Jacobsoester/ witloof / jus met bruintje van Sint-Idesbald
- Gepocheerde of gegrilde tarbotmoot / mousseline of dyonnaise
- Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen
- Gebakken zeebaars / wortelstoemp / botersaus met bieslook
- Grietfilet/ pastinaak / beukzwammetjes/ velouté
Vleesgerechten
- Hertekalf / wortel en veenbessen / rode vruchtensaus
Neem het ons niet kwalijk indien één of meerdere produkten ontbreken, daar wij werken volgens de markt van de dag. Voor vragen in verband met de allergenen,zich wenden tot de zaalverantwoordelijke.