Voorgerechten

  • De gerookte Schotse zalm / zalmeitjes / gerookte rivierpaling / mizuna
  • Geplette duinaardappel met xéres / garnalen / gerookte paling
  • Toast/Sint-Jacobsoester en champignons/peterseliecrème
  • Gebakken Sint-Jacobsoester / beukzwammetjes/velouté en truffelolie
  • 6 oesters op schilferijs / Zeeuws plat
  • Gepocheerd eitje /hoppescheuten /grijze garnalen en mousseline

 

Visgerechten

  • De in hoeveboter gebakken zeetong
  • In olijfolie gebakken grietbotfilet / hoppescheuten / lichte mosterdsaus
  • Gebakken tarbot / venkel/ coulis van paprika/ gepaneerde mosseltjes
  • Gepocheerde of gegrilde tarbotmoot  / mousseline of dyonnaise
  • Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen
    • Specialiteit van het huis
  • Grietbot met amandelschilfers / gesmoord witloof  /  honingsaus

 

Vleesgerechten

       Tournedos / groene peperroom,extra « Limousin »