Voorgerechten  

  • Asperges / langoustines / sinaasappelbotersaus
  • Asperges op Vlaamse wijze
  • Asperges / gerookte zalm/ kwartelei /peterselieboter 
  • Langoustines/ in de oven / fijne tuinkruiden 
  • Terrine van ganzelever  / uienconfituur / slaatje met noten / briochetoast 

Visgerechten 

  • De in hoeveboter gebakken zeetong
  • Gebakken tarbot / langoustines  / Sint-Jacobsoester/ asperges / mousseline
  • Gepocheerde of gegrilde tarbotmoot  / mousseline of dyonnaise     
  • Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen
  • Gegratineerde asperges / grietfilet / blanke boter /rucola en parmesaan

Vleesgerechten  

  • Tournedos « Limousin »/ groene peperroom
  • Lamsfilet  /auberginekaviaar /gepofte kerstomaat /violet aardappel /look