Take Away

Kabeljauw gegaard in de oven / op Oostendse wijze
Cabillaud cuite au four / à l’Ostendaise
€ 20,00 
Lotte / prei /hertoginneaardappel 
Lotte / poireaux /pommes duchesses
€ 20,00
Bouillabaisse / toast / rouille / kaas
Bouillabaisse / toast / rouille /fromage
€ 22,00
½ kreeft  /’schoonzicht'
½ homard / belle vue
1p    € 20,00
2p 1/1    € 38,00 
½ Zeekreeft / in de oven / thym van de Koksijdse molen
​​​​​​​½ Homard  /au four / au thym du moulin de Coxyde        
1p    € 20,00
2p 1/1    € 38,00 
Kalfszwezerik / groene asperges / portosaus / gebakken aardappels
Ris de veau / asperges vertes / sauce au porto / pommes de terre sautées  
€ 20,00
Kalfsniertjes met champignons
​​​​​​​Rognons de veau aux champignons      
€ 20,00

Voorgerechten

  • De gerookte Schotse zalm / zalmeitjes / gerookte rivierpaling / mizuna
  • Geplette duinaardappel met xéres / garnalen / gerookte paling
  • Toast/Sint-Jacobsoester en champignons/peterseliecrème
  • Gebakken Sint-Jacobsoester / beukzwammetjes/velouté en truffelolie
  • 6 oesters op schilferijs / Zeeuws plat
  • Gepocheerd eitje /hoppescheuten /grijze garnalen en mousseline

 

Visgerechten

  • De in hoeveboter gebakken zeetong
  • In olijfolie gebakken grietbotfilet / hoppescheuten / lichte mosterdsaus
  • Gebakken tarbot / venkel/ coulis van paprika/ gepaneerde mosseltjes
  • Gepocheerde of gegrilde tarbotmoot  / mousseline of dyonnaise
  • Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen
    • Specialiteit van het huis
  • Grietbot met amandelschilfers / gesmoord witloof  /  honingsaus

 

Vleesgerechten

       Tournedos / groene peperroom,extra « Limousin »