Voorgerechten  

  • Zeekreeft / velouté / pasta / prei en venkel / voor 2 personen
  • Carpaccio van Sint-Jacobsoester / rode pompelmoes / ricotta / notensla
  • Gebakken Sint-Jacobsoester /  zeewier /  blanke boter en oester
  • 6 oesters op schilferijs / Zeeuws plat
  • Sneetjes kabeljauw / pompoencrème / ansjovis
  • Caviar / Royal Belgian / 30 g
  • Terrine van ganzelever /speculoos /toast brioche

Visgerechten 

  • De in hoeveboter gebakken zeetong
  • Gebakken tarbot / Brabançonne / Sint Jacobsoester
  • Gepocheerde of gegrilde tarbotmoot  / mousseline of dyonnaise     
  • Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen
  • Kabeljauwhaasje /winterstoemp / mosterdzaadjes vinaigrette
  • Met de lijn gevangen zeebaars / zalfje van pastinaak/ velouté / kokkels

  Vleesgerechten

  • Nootjes van hertekalf /rode wijnsaus /jonge wortel
  • Fazant / witloof / aardappelkroketjes (voor 2 personen)

Neem het ons niet kwalijk indien één of meerdere produkten ontbreken, daar wij werken volgens de markt van de dag. Voor vragen in verband met de allergenen,zich  wenden tot de zaalverantwoordelijke.