Vernieuwd kader,te Koksijde

Smaken uit de zee en de franse keuken.

Hartelijk welkom in ons vernieuwd restaurant. Ons nieuw interieur is hedendaags en tegelijk ook heel warm, gezellig en smaakvol. Voor de rest werd niet aan de succesformule geraakt. Nog steeds tovert Chef Eddy de meest tongstrelende (vis)gerechtjes uit zijn getalenteerde koksmouwen. De liefde voor de zee en voor de traditionele Franse keuken zijn alomtegenwoordig. De zeekreeft in de oven met oude thijm van de Koksijdse Zuid-Abdijmolen is Eddy’s signature dish. Ondertussen staat Veerle in voor een piekfijne en gemoedelijke bediening. Kom snel proeven van Sea Horse 2.0!                                                                        Koksijde

suggestie menu's

-Pasen@Home

 2-3-4-5 april 

Asperges / gerookte zalm / kwartelei / peterselieboter / frambozenazijn

Asperges /saumon fumé / œuf de caille   /beurre au persil / vinaigre de framboise

of/ou

Zeekreeft in de oven / oude thijm van de Koksijdse molen

Homard au four /  au vieux thym du moulin de Coxyde   (suppl.€4,00)

Lamscoteletjes / tomaat en courgette / sausje met rozemarijn  /

gebakken aardappeltjes met zwarte olijven

Côtelettes d'agneau / tomates et courgettes / sauce au romarin /

pommes de terre sautées aux olives noires

Paasei / surprise van chocolade / fruit

0euf de Pâques / surprise au chocolat / fruits

€ 41,00 pp