Vernieuwd kader,te Koksijde

Smaken uit de zee en de franse keuken.

Hartelijk welkom in ons vernieuwd restaurant. Ons nieuw interieur is hedendaags en tegelijk ook heel warm, gezellig en smaakvol. Voor de rest werd niet aan de succesformule geraakt. Nog steeds tovert Chef Eddy de meest tongstrelende (vis)gerechtjes uit zijn getalenteerde koksmouwen. De liefde voor de zee en voor de traditionele Franse keuken zijn alomtegenwoordig. De zeekreeft in de oven met oude thijm van de Koksijdse Zuid-Abdijmolen is Eddy’s signature dish. Ondertussen staat Veerle in voor een piekfijne en gemoedelijke bediening. Kom snel proeven van Sea Horse 2.0!                                                                        Koksijde

suggestie menu's

-Valentine@Home

 13 -14 februari- fevrier

Sint-Jacobsoester en gebakken ganzelever / Rossini / knolselder

Coquilles Saint-Jacques et foie d’oie poêlé / Rossini /  céleri râve

Half Canadees kreeftje /fijne groentjes / velouté met Noilly prat

Demi homard Canadien / fines légumes / velouté au Noilly prat

Kabeljauwhaasje / aardpeer / venkel / passie vruchtsaus

Dos de cabillaud / topinambour / fenouil / sauce fruit de la passion

Citroentaartje krokant / meringue / frambozensorbet

Tarte croustillante au citron / meringue / sorbet framboise

€ 60,00 pp

Het menu wordt op zijn geheel verkocht,inclusief huisgemaakt tafelbroodje.

Graag reservatie tem woensdag 10-02

Le menu est vendu dans son intégralité, y compris le pain de table fait maison.

Veuillez faire une réservation jusqu'au mercredi 10-02