Take away

  • De voorgerechten   
  •  Sint-Jacobsoester /  gecaramelliseerd witloof /  Luikse siroop  € 17,00
  •  Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen  ½  € 22,00 
  •  Terrine van ganzelever  / uienconfituur / slaatje met noten / briochetoast   € 16,00  
  •  Homard au four / au vieux thym du moulin de Coxyde  € 22,00
  • De visgerechten                     
  • Kabeljauwhaasje /op zijn Oostends / garnaaltjes / mosseltjes / duchesse aardappel  €23,00  
  • Bouillabaisse /toast / rouille € 23,00
  • Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen hele  €  40,00    
  • Grietbotfilet / gesauteerd witloof / honingsaus   € 22,00  
  • Fricassée van tarbot / Sint Jacobsoester/ witloof en bruine Leffe   € 35,00  
  • De wildgerechten 
  • Fazant met witloof  /huisgemaakte amandelkroketjes   € 24,00  
  • Nootjes van hertekalf / rode wijnsaus / wintergarnituur /appeltje met veenbessen  € 30,00  
  • Wilde patrijs / boschampignons  € 26,00   
Lunch   € 32,00
Sint-Jacobsoester /  toast /  waterkers
                                  ****
Fazant /champignonoomsaus / witloof /
                      amandelkroketjes
 
Sinterklaasmenu 5 en 6 december           € 36,00 pp
Terrine van ganzelever / speculoos / slaatje met noten ,briochetoast
                                                     of/ou
Zeekreeft in de oven / oude thijm van de Koksijdse molen 
(suppl.€4,00)
                                                      ****
Grietbotfilet / schubben van Sint Jacobsoester / gesmoord witloof
                                                      ****
                                              Appeltaartje