Take away

  • De voorgerechten   
  • Asperges / Vlaamse wijze...…………………………………..……………………………………….…16,00 €
  • Sint-Jacobsoester /  spinazie / velouté / bladerdeegje .............................................. 17,00 €
  • Asperges / gerookte zalm / kwartelei / peterselieboter / frambozenazijn................ 18,00 €
  • Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen  ½ ..........................22,00 €
  • Slaatje met zalm / gerookte paling / notensla / dressing met mierikswortel ............16,00 €
  • Terrine van ganzelever /uienconfituur / toast brioche ...............................................17,00 €
  • De visgerechten                     
  • Kabeljauwhaasje/ hoppescheuten/ grijze garnalen / witte wijnsaus.........................26,00 €
  • Bouillabaisse /toast / rouille .......................................................................................23,00 €
  • Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen ,hele ...................... 40,00 €    
  • Grietbotfilet / asperges  gegratineerd / parmesaan / rucola  …………….................... 25,00 €
  • De vleesgerechten   
  • Kalfsniertjes / oude graanmosterd / wintergarnituur /champignons  .....................26,00 €
  • Lamscoteletjes / tomaat en courgette / sausje met rozemarijn  /gebakken
     aardappeltjes met zwarte olijven………………………………….…………………………….......26,00 €
     Menu april    € 36,00 pp  
     Slaatje met zalm / gerookte paling / notensla / dressing met mierikswortel
                                                     of/ou
     Zeekreeft in de oven / oude thijm van de Koksijdse molen 

                                                     (suppl.€4,00)

                                                      ****
     Grietbotfilet / asperges  gegratineerd / parmesaan / rucola 
                                                      ****
                                                Chocolademousse