Take away
-
De voorgerechten
-
Sint-Jacobsoester / spinazie / velouté / bladerdeegje .............................................€ 17,00
-
Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen ½ ........................€ 22,00
-
Terrine van ganzelever / uienconfituur / slaatje met noten / briochetoast ..........€ 16,00
-
De visgerechten
-
Kabeljauwhaasje / op grootmoeders wijze / wortelen en ui / tomaat en citroen.. € 23,00
-
Bouillabaisse /toast / rouille ....................................................................................€ 23,00
-
Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen ,hele ....................€ 40,00
-
Grietbotfilet / groene kool / spek / saus met sjalotjes ...........................................€ 23,00
-
De wildgerechten
-
Fazant met witloof /huisgemaakte amandelkroketjes ........................................... € 24,00
-
Nootjes hertekalf / rode wijnsaus / wintergarnituur /appeltje met veenbessen ...€ 30,00
-
Hazerug / oude graanmosterd / wintergarnituur /appeltje met veenbessen .........€ 26,00
Lunch € 33,00
Sint-Jacobsoester / toast / waterkers
****
Fazant /champignonoomsaus / witloof /
amandelkroketjes
Menu januari € 36,00 pp
Sint-Jacobsoester / spinazie / velouté / bladerdeegje
of/ou
Zeekreeft in de oven / oude thijm van de Koksijdse molen
(suppl.€4,00)
****
Grietbotfilet / groene kool / spek / saus met sjalotjes
****
Tiramisu