Take away

  • De voorgerechten   
  •  Sint-Jacobsoester /  spinazie / velouté / bladerdeegje .............................................€ 17,00
  •  Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen  ½ ........................€ 22,00 
  •  Terrine van ganzelever  / uienconfituur / slaatje met noten / briochetoast ..........€ 16,00  
  • De visgerechten                     
  • Kabeljauwhaasje / op grootmoeders wijze  / wortelen en ui / tomaat en citroen.. € 23,00  
  • Bouillabaisse /toast / rouille ....................................................................................€ 23,00
  • Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen ,hele ....................€ 40,00    
  • Grietbotfilet / groene kool / spek  / saus met sjalotjes ...........................................€ 23,00  
  • De wildgerechten 
  • Fazant met witloof  /huisgemaakte amandelkroketjes ........................................... € 24,00  
  • Nootjes  hertekalf / rode wijnsaus / wintergarnituur /appeltje met veenbessen ...€ 30,00  
  • Hazerug / oude graanmosterd / wintergarnituur /appeltje met veenbessen .........€ 26,00  
     Lunch          € 33,00
     Sint-Jacobsoester /  toast /  waterkers
                                      ****
     Fazant /champignonoomsaus / witloof /
                       amandelkroketjes
 
     Menu  januari         € 36,00 pp
     Sint-Jacobsoester /  spinazie / velouté / bladerdeegje
                                                     of/ou
     Zeekreeft in de oven / oude thijm van de Koksijdse molen 

                                            (suppl.€4,00)

                                                      ****
     Grietbotfilet / groene kool / spek  / saus met sjalotjes
                                                      ****
                                                  Tiramisu